tiistai 15. joulukuuta 2009

Raportaasi Tukholmasta

Lohien tarkkailua hytistä

Menomatka Tukholmaan meni mahdollisia lohikalojen pintakäyntejä tarkkaillen hytissä (A-luokka). Liekkö illan ja yön pimeys syynä mutta pilkkukylkiä ei näkynyt suomen eikä ruotsin aluevesillä. Toisaalta eipä kulunut rahaa baarissakaan...suosittelen !

Joki Tukholman keskustassa

Tukholman läpi, riksbron- ja vasabron siltojen alta virtaavasta joesta voi kalastaa lohta ja taimenta. Muutama ruotsalainen kolleega olikin kalassa joen törmällä. Vieheinä svenssonit käyttivät spinflugia ja jigejä, oli joukossa muutama rapalan vaappukin. Kaloja en nähnyt !

Paluumatka suomen kalaisille järville ja koskille

Yhteenvetona voin sanoa että jos rahat ei riitä vätternille niin aina voi jäädä kalaan Tukholmaan.

...todettakoon vielä että kyllä ne ruotsalaiset naiset oli kauniita ja miehet neitimäisiä (ts.homahtavia) sekä olut mautonta ! SKOOOOOOOOOOOOOL...



2 kommenttia:

  1. kirjoitit että jos rahat ei riitä niin voi jäädä myös tukholmaan kalalle,mutta eikös se tukholmaan kalalle jäänti oikeasti johdu siitä kun jalat ei kanna??(huonosti nukuttu yö laivalla)

    VastaaPoista
  2. Lohien bongaus A-luokan hytistä on kyllä HT-miesten hommaa! Jos ei tuuli tuiverra hiuksissa, pallit ole jäässä ja munuaiset muusina, niin eihän se miltään seikkailulta tunnu. Tosi äijä olisi yöpynyt laivan takakannella kansituolissa nautittuaan viskipullon iltapalaksi. Samalla tietysti aave-uistina peräkuohussa vetäen.
    Aamulla sitten meritaimenta laivakokille viemään ja aamukahville romanttisesti oman kullan kanssa. Näin.

    VastaaPoista