sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Huhtikuun olut


BECK`S non-alcoholic vaalea lager


Maistuuko alkoholiton olut miltään ? Onko olut olutta ilman alkoholia ? Tässä vaihtoehto alkoholille. Tämä useiden oluttestien voittaja yllättää maullaan. Ainut ero alkoholipitoiseen tuotteeseen on ettei aamulla ole pää kipeä, illan tapahtumat muistaa tarkasti, vaimo puhuu sinulle seuraavana päivänä, auton rattiin uskaltaa hypätä heti aamusta, yms ! Kokeilemisen arvoinen olut. Arvio 6.




6 kommenttia:

  1. Olut ilman alkoholia?
    Vetouistelu ilman viehettä?
    Perhokalastus ilman perhoa?

    VastaaPoista
  2. olisin kyllä tämän aiheen ymmärtäny heti pilkkireissun jälkeisissä mainingeissa..
    Pasi olen huolissani sinusta!!!

    VastaaPoista
  3. Raittius on iloinen asia ja ei tule tehtyä moraalittomuuksia. Kyllä tosta alkoholiakin löytyy kaikkiaan 0,05 %. Pääsiäinen on muuten pitkäveteinen juhlapyhä raittiille. Juomattomuus on syvältä........

    VastaaPoista
  4. joo tosiaan olihan siinä alkomaholiakin,ja eihän sitä tarvii nauttia kuin noin 150 pulloo nii voi ruveta jo hymyilyttään,MUTTA epäilen että tosta määrästä saattaa jäädä aika mukavan kokoinen "vesijalanjälki" vai mitä sanoo jäsen kartun kalastaja??

    VastaaPoista
  5. Olutlitran vesijalanjälki 0n 300l ja jos "nautitaan" 150 ploa a 0,3l niin juodaan yhteensä 50 litraa = 50 x 300 --> vesijalanjälki on 15 000l.
    Tuntuu äkkiä melko paljolta, mutta kun muistetaan että 1 kg naudanlihaa aiheuttaa
    15 500l vesijalanjäljen, niin on ekologisempaa juoda 150 ploa alkoholitonta olutta, kuin syödä 1 kg pihviä. Samalla tulee munuaiset huuhdeltua, ja palautuspulloista saa vielä n. 30 € joten alkoholiton olut on ihan win win -situation!

    VastaaPoista
  6. Erinomainen tuote ja menestynyt monessa testissä. Menestyi myös allekirjoittaneen alkoholittomien oluiden testissä, ollen sijalla kaksi. Voittajat ja muut sijoitukset löytyvät blogissani olevasta jutusta, käykäähän kurkkaamassa, kommentoimassa ja ennenkaikkea maistelemassa!

    VastaaPoista